joi, 1 noiembrie 2012

Sufletul este nemuritor

"Sufletul este format din substanţe cuantice, care fac parte din structura fundamentală a universului. Este teoria a doi fizicieni, care spun că, şi după moarte, conştiinţa unui om poate persista."

(Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.rtv.net/fizicienii-au-descoperit-din-ce-este-format-sufletul_)

 
 
 Si iata ca din nou stiinta confirma religia: sufletul este nemuritor. Si este format din cuante de energie pozitiva: "imi simt sufletul usor" se spune cand iubim tot ce ne inconjoara,  raspandim si ne hranim din lumina si "imi simt sufletul greu" cand uram, dispretuim sau raspandim si ne hranim din tenebre.
Si daca ar fi sa unim universul stiintei cu cel al religiei vedem ca au ceva in comun si ceva ce ii desparte pe cei doi fizicieni si parintele Arsenie Boca: primii ne-au lasat stiinta nemuririi sufletului cu ajutorul teoriilor fizicii cuantice, parintele ne-a lasat stiinta nemuririi sufletului fara a folosi teoriile fizicii:
"Ferice de cei ce-şi descoperă sufletul si spiritul, de cei ce au ajuns la concluzia evidentă că în afară de corpul lor pieritor, ei posedă această comoară ce nu va pieri odată cu trupul lor, ci din contra, întocmai ca un prizonier captat în lanţuri, e dornic de adevar şi de lumină, suspină după revenirea lui la prima stare de fericire si simte că aceasta se va întâmpla numai cu ajutorul mijloacelor pe care insusi Creatorul i le-a pus la dispozitie. "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu