luni, 12 decembrie 2011

Sarbatorile de iarna




Craciunul este sarbatoarea cea mai importanta a lunii decembrie si este dedicata familiei.
Data de 25 decembrie comemoreaza nasterea lui Iisus Hristos pentru crestini, dar coincide cu perioada multor festivaluri de iarna pagane.
In afara de deschiderea cadourilor de sub bradul de Craciun, alte activitati in familie sunt slujba din noaptea de Craciun si masa de a doua zi.

Revelionul este un moment bun sa rememorezi alaturi de familie amintirile placute din anul care se incheie si sa faci planuri pentru anul urmator.
Fie ca alegi sa il petreci acasa sau intr-o destinatie indepartata, daca petreci Anul Nou alaturi de cei dragi, acest moment va fi o amintire placuta pentru mai tarziu.
Noaptea dintre ani este si momentul in care poti alege sa schimbi ceva la tine sau ii poti ajuta pe cei din jur sa ia o hotarare de Anul Nou si sa o respecte apoi, pentru a-si imbunatati viata sau pentru a se schimba in bine.
Caldura si bucuria aduse de Sarbatorile de iarna nu se afla insa in bogatia mesei sau a cadourilor primite. Timpul petrecut impreuna cu familia la impodobirea bradului de Craciun sau la decorarea casei iti poate ajuta familia sa se apropie si mai mult.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu